Nyheter

Nyheter fra HP Norge AS

HP Avduker nå bransjens første Mini arbeidsstasjon noensinne

 

HP Avduker nå bransjens første Mini arbeidsstasjon noensinne

 

HP Z2 Mini leverer ytelse på servernivå i en 5,8 ganger 21,5 centimeters størrelse

z mini mosaic cat

 


OSLO, 15 november 2016 - I dag på Autodesk University, avduket HP Inc. verdens første mini arbeidsstasjon beregnet for brukere i CAD og andre dataintensive områder. Den nye HP Z2 Mini Workstation er ikke bare estetisk vakker. Maskinen som bare måler 5.8cm tykk stasjonær maskin - 90% mindre enn en tradisjonell business-class Tower - leverer banebrytende kraft og allsidighet.

HP Z Workstations har blitt en industristandard for kunder som krever den råeste ytelse i markedet. Som den første i markedet som leverte arbeidsstasjon i SFF-formatet tilbake i 2010, har HP nå igjen skapt en ny kategori. HP Z2 Mini Workstation er dobbelt så kraftig som de kraftigste kommersielle mini PCene på markedet i dag, og har kapasitet nok til å støtte seks skjermer rett ut av boksen. HP Z2 Mini er designet for de millioner av CAD-brukere som krever mindre maskinvare uten at det går på akkord med akustikk, ytelse og forretningskritisk pålitelighet.

"Når du utformer noen av de mest teknisk kompliserte arkitektoniske utformelser, er behovet for «cutting edge» teknologi svært viktig," sier Daniel Libeskind, en verdenskjent arkitekt og grunnlegger av Studio Libeskind. "Hastigheten der vi skaper, og kompleksiteten av prosjekter har blitt mer intense i løpet av årene, men datamaskiner som HP Z Workstations hjelper å raskt få frem våre designeres visjonære ideer til liv." 1

Selv om den er mindre enn en kopp espresso, er den nye HP Z2 Mini arbeidsstasjon i stand til å designe alt fra toppmoderne elektronikk til hjem og kontorbygninger. Arbeidsstasjonen er utstyrt med neste generasjons Intel® Xeon® prosessorer, NVIDIA® profesjonell Quadro-grafikk og mulighet for HP Z Turbo Drives for håndtering av store filer bemerkelsesverdig fort.

"HP Z2 Mini, verdens første mini-arbeidsstasjon, leverer banebrytende kraft og allsidighet i en liten, ikoniske design," sier Hans Petter Espelid, Produktsjef for arbeidsstasjoner, tynne klienter, kassemaskiner og «Immersive Computing», HP Norge.. "HP omdefinerte arbeidsstasjonen i 2009 med innføringen av HP Z-serien, og nå ryster vi dette arbeidsstasjonsmarkedet igjen med den nye HP Z2 Mini arbeidsstasjon - den ultimate kombinasjonen av arealeffektivitet, eleganse og rå kraft til våre kunder og samarbeidspartnere ".

hp z2 mini

HP Z2 Mini designet for arbeidsområdet for fremtiden

Den utrolig kompakte formfaktoren ligner mer en supermaskin fra fremtiden enn en PC i dag. Oktogon-formen til HP Z2 Mini er den mest unikt designede HP Workstation i HPs 35 års historie innenfor arbeidsstasjoner, og inneholder HP Z-DNA i hele produktet, inkludert omfattende ISV-sertifisering og 368,000 timer med kvalitetstesting.

Løsningen gir kundene fleksibilitet i hvordan man ønsker å sette opp maskinen; på- / eller under pulten, bak en HP Z-skjerm, eller på veggen2. HPs teknikere designet et helt unikt vifte- og kjølesystem for stillegående akustikk (63 prosent mer stillegående enn en tradisjonell mini PC) for arbeidsstasjonskunder som trenger virksomhetskritisk pålitelighet. HP Z2 Minis design og geniale ingeniørkunst vil forandre måten man tenker rundt arbeidsstasjoner og bruksområder.

 

 

 

Z2Mini Approved Email Signature 002

 

(1) HP har utstyrt Studio Libeskind med tidlige versjoner av HP Z2 Mini workstations.
(2) Festebraketter selges separat.
(3) Estimert markedspris eks mva. Faktiske priser kan variere.


Bakgrunnsinformasjon:
Launch video: https://www.youtube.com/watch?v=U3L3PWDNjto

YTELSE – Aldri før har Small Form Factor Desktop Workstation ytelse vært tilgjengelig i en 2.7L formfaktor. Z2 Mini er liten, men kraftig.

INNOVASJON – HPs mest fleksible arbeidsstasjon noensinne med mulighet for å monteres under et skrivebord, bak en skjerm, med en skjermarm, i et lite skap plass, og mer. Men med denne ikonisk designidentiteten, vil de fleste kundene sannsynligvis foretrekke at denne arbeidsstasjon plasseres synlig i arbeidsområdet.

PÅLITELIGHET – Mer stillegående enn tradisjonelle stasjonære PCer, og innovativ ingeniørkunst innenfor termiske egenskaper, er kjennetegnene på Z2 Minis design for bedrifter og bruk i 24/7 miljøer.

- HP Z2 Mini er ikke bare sertifisert med profesjonelle applikasjoner, men kan også optimaliseres for arbeidsflyten med HP Performance Advisor.
- Hver HP Z Workstation inkluderer HP Remote Graphics Software, en arbeidsflyt-virtualisering og fjernstyring samarbeidsverktøy slik at design og ingeniør-team kan dele ideer og jobbe sammen over hele verden i sanntid.
- HP Z2 Mini støtter opp til 6 skjermer.
- HP Z2 Mini kan konfigureres med både Intel Xeon-prosessorer og dedikert Nvidia-grafikk.
- HP Z2 Mini leveres med opptil 32 GB ECC-minne; feilkorrigerende kode er en forsikring om at modeller, tegninger, matematisk arbeid, og mer blir lagret og hentet riktig hver gang. Det forhindrer små «bit-feil» i datasystemet fra å skape store problemer.
- HP ingeniører overvant betydelige utfordringer i å utforme en så kompakt arbeidsstasjon som allikevel kan leveres med 1,5 TB lagring, profesjonell dedikert grafikk, og Xeon-prosessorer i et så lite område. Den interne oppbygningen av maskinen er nøye utformet for å optimalisere kjøling på hver eneste komponent. For eksempel M.2-sporet posisjonert for å kunne dra nytte av grafikk-kjølingen og lufting på hvert av hjørnene av plattformen er nøye konstruert for å skape plass rundt åpningene og hindre blokkering av luftstrømmen.

 

Finn din Workstationspesialist

HP tilbyr verdens sikreste mobile arbeidsstasjoner for digtale designere

headern nyhet1

Fornebu 4.mai 2017 – HP har nylig lansert en serie HP ZBook Mobile Workstation-løsninger, som både har ytelsen til stasjonære HP Z arbeidsstasjoner og er utviklet i en lett og mobil design. Dette inkluderer blant annet prisvinnende skjermteknologi, 3D-grafikk og servernivå komponenter. Med denne nye serien arbeidsstasjoner fortsetter HP å tilby innovasjon i verdensklasse, som hjelper alt fra filmskapere til designere, artister og andre visjonære tenkere.

"Våre Z Workstation-produkter har vært et foretrukket valg blant kunder over hele verden på grunn av sin innovasjon, pålitelighet, ytelse og applikasjonssertifisering som holder verdensklassenivå," sier Hans Petter Espelid, produktsjef for Workstations, Thin Clients, Retail Solutions og Immersive Computing, HP Norge. "Ettersom klientens sikkerhet blir stadig viktigere, har vi utviklet disse fjerde generasjons HP ZBook-arbeidsstasjonene til å være av de aller sikreste og mest håndterlige mobile arbeidsstasjonene som finnes per dags dato. Dette innebærer at vi forsikrer at brukernes kreative arbeid ikke kommer på avveie - slik at de kan fokusere på å sette sine beste evner ut i livet uten å bekymre seg for IP-tyveri eller databrudd."

HP pusher grensene nok en gang på sikkerhet med sine fjerde generasjons ZBook-arbeidsstasjoner ved å tilby flere, unike sikkerhetsfunksjoner, deriblant: tredje generasjons HP Sure Start, bransjens første selvreparerende PC BIOS med omfattende kryptering, sterk autentisering, beskyttelse fra skadelig programvare, databeskyttelse, identitetssikring, identifisering av potensielle trusler og igangsetting av korrekt action mot det. HP har utviklet en serie med svært høy ytelse som gjør det mulig for kunder å levere lidenskap i sin design og oppnå resultater uten å la det gå på kompromiss med design eller fleksibilitet. For å takle overgangen til den virtuelle virkeligheten, kan en av de nye arbeidsstasjonsmodellene konfigureres til å levere sømløs VR-opplevelse. VR-produksjon kommer raskt som en ny, strategisk retning for mange bedrifter – alt fra fornøyelsesparker til bilindustrien, og HP begynte å selge kraftige, VR-klare arbeidsstasjoner i 2016.

Fire nye modeller som gjør det mulig å arbeide når som helst, hvor som helst, og uten begrensninger.

HP ZBook Studio G4, HPs mobile arbeidsstasjon i premium-klassen, har nå fått økt batterilevetiden med opp til 16,5 timer, samtidig som den tilbyr kraft som bare er mulig å se for seg i en desktop-PC. Maskinen er elegant moderne i en mobil design, og er utformet i fullmasket aluminium, diamantskårede kanter og en fantastisk HP DreamColor 4K UHD display som støtter 100 prosent Adobe® RGB. HP Zbook Studio G4 er 18 mm tynn og har en startvekt på 2.08kg. Med denne opplever man kraften til verdens første firekjernede arbeidsstasjon Ultrabook™. Den er utviklet med kraftig Intel® Xeon® eller 7. generasjons Core™-prosessorer, NVIDIA® Quadro®-professional grafikk og opptil 2TB-lagring, dual HP Z Turbo Drives og dual Thunderbolt™ 3-porter som støtter full 40 Gb/s. båndbredde.

HP ZBook 17 G4 gir den ultimate kraft og ytelse. HP ZBook 17 G4 er utstyrt med et bredt spekter av de nyeste Intel® Xeon® eller 7. generasjons Core™-prosessorene, NVIDIA® Quadro®- eller AMD RadeonPro™-grafikk, opptil 4 TB lagringsplass, doble Thunderbolt™ 3-porter, og mer. HP ZBook 17 G4 kan også trimmes med mye hestekrefter og grafikkort for å bringe VR-innhold til liv i en 90 FPS VR-opplevelse.

HP ZBook 15 G4 brukes av NASA og bidrar til å flytte grensene for vitenskap og utforsking på den internasjonale romstasjonen (ISS). HP ZBook Mobile Workstations gjennomgår 120 000 testtimer og er laget for krevende arbeidsbelastninger med Intel® Xeon® eller 7. generasjons Core™-prosessorer, med opptil 3 TB lagringsplassog NVIDIA® Quadro® eller AMD RadeonPro™-grafikk. HP bruker avanserte test- og ytelsesstandarder for å kunne levere den optimale opplevelsen med de viktigste applikasjonene fra ledende programvarepartnere som Adobe® og Autodesk.

HP ZBook 14u G4 er HPs minste og letteste mobile arbeidsstasjon. Denne Ultrabook™- arbeidsstasjonen leverer ekstraordinære strøm- og grafikkytelse i en slank design som bare er 22 mm tykk og veier så lite som 1,6 kg.Med imponerende opsjoner, inkludert en 14" diagonal FHD-skjerm med berøring, AMD FirePro™ 3D-grafikk med 2GB videominne, den nyeste 7. generasjonen Intel® Core™ -prosessorer, opptil 32 GB minne og opptil 2 TB lagringsplass. I tillegg er den sertifisert for alle de største programvare-applikasjonene, slik at du kan jobbe raskere på tvers av flere applikasjoner. Kunder som krever en Ultrabook-arbeidsstasjon med 15-tommers skjerm kan velge seg den nylig lanserte HP ZBook 15u G4.

HP ZBook Mobile Workstation leveres også med forhåndsinstallert HP Remote Graphics-programvare for remote samhandling, HP Performance Advisor for optimal ytelse og HP Velocity for pålitelig og rask nettverksytelse. ZBook Mobile-arbeidsstasjoner er også ISV-sertifiserte, og er godkjent innenfor Militærstandard-test (MIL-STD 810G).

Priser og tilgjengelighet

•HP ZBook Studio G4 er nå tilgjengelig i Norge og starter på 18.900,- NOK

• HP ZBook 17 G4 er nå tilgjengelig i EMEA og starter på 19.900,- NOK

• HP ZBook 15 G4 er nå tilgjengelig i EMEA og starter på 18.900,- NOK

• HP ZBook 14u G4 - priser og tilgjengelighet vil annonseres i løpet av sommeren.

• HP ZBook 15u G4 har en startpris på 11.900,- NOK og har vært tilgjengelig for frakt siden januar.

Noter

1.Based on HP’s unique and comprehensive security capabilities at no additional cost and HP’s Manageability Integration Kit’s management of every aspect of a PC including hardware, BIOS and software management using Microsoft System Center Configuration Manager among mobile workstation vendors as of Jan. 2017 on HP Mobile Workstations with 7th Gen Intel® Processors.

2.HP Sure Start Gen3 is available on HP products equipped with Intel® 7th generation processors

3.Windows 10 MM14 battery life will vary depending on various factors including product model, configuration, loaded applications, features, use, wireless functionality, and power management settings. The maximum capacity of the battery will naturally decrease with time and usage. See www.bapco.com for additional details.

4.Sold separately or as an optional feature.

5.Weight will vary by configuration.

6. “World's first quad core workstation UltrabookTM" *Based on HP's internal analysis of all mobile workstation models from any vendors with >200 thousand unit annual sales as of October 29, 2015, having Quad-core CPU's, with Intel's Ultrabook Certification

7.Multi-Core is designed to improve performance of certain software products. Not all customers or software applications will necessarily benefit from use of this technology. Performance and clock frequency will vary depending on application workload and your hardware and software configurations. Intel’s numbering is not a measurement of higher performance.

8.For hard drives, GB = 1 billion bytes. TB = 1 trillion bytes. Actual formatted capacity is less. Up to 30GB (for Windows 10) of system disk is reserved for system recovery software.

9.MIL STD 810G testing is not intended to demonstrate fitness for U.S. Department of Defense contract requirements or for military use. Test results are not a guarantee of future performance under these test conditions. Damage under the MIL STD test conditions or any accidental damage requires an optional HP Accidental Damage Protection Care Pack

HP er et av verdens største IT-selskap og tilbyr utskrifts- og personlige dataprodukter og løsninger som forbedrer hverdagen for forbrukere og virksomheter. For mer informasjon om HP, besøk www.hp.no.

HP Norge AS holder til på Technopolis /IT Fornebu i Bærum.