Finn en workstation spesialist - Feature

HP Workstation Spesialister

Med HP Workstation Spesialist alt kompetanse for å oppnå den optimale arbeidsstasjonen konfigurasjon for deg. Sammen med uavhengige programvareleverandører, vil han gi deg den beste skreddersydd, komplett løsning for din bedrift situasjon!

Z8 G4 Eldorado hero L beskjrt
 

AGS IT-Partner AS

AGS IT-partner har spesialisert seg på å levere og drifte IT- og Teleløsninger til små og mellomstore bedrifter. Vi ønsker å være en fullverdig IT-avdeling for bedrifter som i utgangspunktet ikke har kapasitet eller ressurser til selv å inneha denne funksjonen. Du som kunde skal uansett størrelse få tilgang til våre ressurser og kompetanse slik at du opplever det som om du har en egen IT-avdeling, tilpasset ditt behov. Vår spisskompetanse og produkter skal hjelpe deg til å jobbe smartere, mer effektivt og lønnsomt.


Vår målsetning er å gi din bedrift høy sertifisert kompetanse, kvalitetsløsninger og trygghet til en overkommelig pris. For å få til dette, har vi et sterkt fokus på nettskytjenester fra Microsoft. 2 ganger på rad har vi blitt kåret av Microsoft til «Årets Microsoft partner for små og mellomstore bedrifter" med over 5.000 fornøyde brukere på Office 365.

 

Vårt motto er "Den beste IT-partneren for små og mellomstore bedrifter" AGS IT-partner er også en totalløsningsleverandør og autorisert som Microsoft Gold Partner, Microsoft Cloud Accelerated Partner, HP WorkStation Specialist og HP Gold Partner. Ta kontakt 33 29 10 00 eller send oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

AGS IT Partner - HP Partner

Addresse

AGS IT-Partner AS
Falsens gate 9
3187 Horten

Telefon

33 29 10 00

AGS Webside

Christine Stenersen AGS

Christine Stenersen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Direkte

(47) 92 85 23 22

ASG nettbutikk for Hp workstation

Mikael Bjerke

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Direkte

(47) 92 22 28 58